Greeploze keukens

Natuurlijk valt er veel te vertellen over greeploze keukens. Zo worden al onze greeploze keukenkasten in Duitsland geproduceerd en kant en klaar geleverd, je hoeft de kasten dus niet zelf in elkaar te zetten. De kasten zijn daardoor altijd maatvast en haaks. Dat is niet alleen makkelijk bij de montage van de keuken maar zorgt ook voor meer plezier tijdens jouw gebruik van de keuken.

Je kunt complete greeploze keukens bij ons samenstellen maar je kunt bijvoorbeeld ook onze losse keukenkasten combineren met apparatuur van een andere leverancier, een werkblad van een andere fabrikant enzovoort. Jij bepaalt.

Keukendeuren en keukenlades
met standaard ingebouwde demping

Iedere greeploze keukendeur wordt standaard uitgerust met scharnieren van Blum. Daardoor heeft ieder keukendeurtje een ingebouwde demping. De greeploze keukenkastjes kunnen ook voorzien worden van verschillende push-to-open-systemen.

De toepassing van Grass AGANTIS laden zorgen voor een soepele werking en hebben ook een ingebouwde demping.

greeploze keukens info

Maatvoering

Onderkasten worden standaard in 78cm hoog uitgevoerd. Hierdoor bieden ze ca. 8,3% meer bergruimte dan de gemiddeld aangeboden keukenkast. Daardoor is het ook niet nodig om met al te hoge plinten te werken.

De bovenkasten zijn 36,5cm diep, hoge- en onderkasten zijn 58cm diep en zijn eventueel ook zonder meer-/minderprijs leverbaar in 48 en 36,5cm diep. De maatvoering is kast inclusief frontdikte. Indien gewenst, kun je dit aangeven in het opmerkingenveld in het afrekenmenu.

De achterwanden van onze keukenkasten zijn 0,8cm dik en worden geschroefd in plaats van geniet. Dit biedt onze kasten meer stevigheid voor nu en voor de komende jaren.

Montage en montagemateriaal

Al onze keukens worden geleverd met stelpoten van hoogwaardig kunststof, koppelschroeven en montagemateriaal voor greeplijsten. Veel van onze relaties monteren de keuken zelf, je hoeft echt niet heel handig te zijn. Ook kun je natuurlijk je eigen ‘mannetje’ inschakelen. En anders kunnen wij je altijd nog doorverwijzen naar vakmensen met wie we goede ervaringen hebben.

Greeplijsten voor greeploze keukens

Greeplijsten zorgen voor een mooie strakke afwerking van jouw keuken. Ook zorgen ze voor het gemakkelijk openen van kastdeuren en/of lades omdat jij je hand achter de keukendeurtjes en/of keukenladen kunt haken.  De aluminium greeplijsten zijn in 10 kleuren verkrijgbaar. Er is dus altijd een kleur beschikbaar die net voor dat mooie accent zorgt.

Zowel de verticale als horizontale greeplijsten worden geleverd in overlengte. Daardoor kunnen de greeplijsten na het aan elkaar bevestigen van de kasten simpel op maat gemaakt worden. Greeplijsten zorgen voor een mooie naadloze afwerking van jouw greeploze keuken.

Geen meerprijzen

Voor extra materialen als (zij-)plinten, stelpoten of greeplijsten maar ook montagemateriaal worden geen meerprijzen berekend. Dat geldt ook voor de kastkleuren waarin onze greeploze keukens van binnen en buiten leverbaar zijn, de zogenaamde korpuskleuren. Het is dus mogelijk om een keukenfront in een kleur als wit te kiezen en de kast zelf in een afwijkende kleur, bijvoorbeeld grafietzwart. Ook hierdoor zijn mooie accenten en details te bereiken.

Transport greeploze keukens

Om de prijzen van de greeploze keukens zo scherp mogelijk te houden zijn alle prijzen ‘af magazijn’. Wil je de keukenkasten zelf ophalen? Houd er dan rekening mee dat plinten en greeplijsten lang kunnen zijn. Om die te vervoeren heb je een lange laadruimte in de auto nodig.

Heb je geen zin om zelf het transport te regelen? Dan bieden we je de mogelijkheid om in het afrekenmenu tegen vergoeding de meubelen te laten bezorgen. Houd er rekening mee dat je het verticale transport, denk aan trappen en dergelijke, zelf moet regelen.

Levertijden Greeploze-Keukens.nl

Kijk hier voor actuele levertijden. De link opent in een nieuw venster.

Wil je meer weten?

Meer informatie over greeploze keukens? Kijk dan ook eens op KeukenKastenFabriek.nl. De link opent in een nieuw venster.