Over ons

Greeploze-Keukens.nl is een onderdeel van KeukenKastenFabriek.nl.

Greeploze-Keukens.nl biedt online hoge kwaliteit keukenkasten tegen scherpe prijzen. Je hebt de keuze uit een groot assortiment keukenkastjes en we zijn continu bezig met het uitbreiden van onze collectie. In onze winkel kun je de kleuren en materialen zien. Ook kun je verschillende keukenfronten, korpuskleuren, kranen, spoelbakken, apparatuur, werkbladen enzovoort bekijken. En mocht je behoefte hebben aan een gesprek over de mogelijkheden die wij bieden of het ontwerp van je keuken dan kan dat. Jij bepaalt. Maak dan wel even een afspraak omdat het vaak druk is in de winkel en wij graag voldoende tijd voor je hebben.

Vaste prijsgroepen

Wij werken met vaste prijzen. Jij weet waar je aan toe bent zonder dat er onderhandeld hoeft te worden over kortingen. Gewoon overzichtelijk dus. En eerlijk.

greeploze fronten keuken vaste prijzen

 

In de webwinkel zie je onder alle fronten de combinatie van de frontkleur en -afwerking en de vaste prijsgroep staan. Een ‘E’ staat voor prijsgroep 1. Dit loopt op tot ‘Z’ voor prijsgroep 6. Prijsgroep 1 is de voordeligste prijsgroep. Voor extra materialen als (zij-)plinten, stelpoten, greepjes en ook montagemateriaal worden geen meerprijzen berekend. Dat geldt ook voor de kastkleuren waarin onze kasten van binnen en buiten leverbaar zijn, de zogenaamde korpuskleuren.

Hoge kwaliteit voor minder

Alle keukenkasten worden in Duitsland geproduceerd. Hier worden jouw keukenkastjes volledig in elkaar gezet waarna ze op transport gaan. Onze kasten zijn daardoor altijd maatvast en haaks. Dat is niet alleen makkelijk bij de montage van de keuken maar zorgt ook voor plezier tijdens jouw gebruik van de keuken.

Een standaard showroom?

Nee, een standaard showroom hebben we niet. Wel hebben we een winkelruimte waar je langs kunt komen om de materialen, kleuren, apparatuur en dergelijke te komen bekijken en te voelen. Meer dan voldoende om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van onze keukenkasten. Het extra voordeel voor jou is dat wij de kosten laag kunnen houden. En lagere kosten betekenen lagere prijzen.

Heb je vragen?

Onze keukenkasten webwinkel is duidelijk en overzichtelijk maar mocht je er onverhoopt toch niet helemaal uit komen, dan kun je ons natuurlijk altijd mailen [contact@keukenkastenfabriek.nl] voor vragen, of om een afspraak te maken zodat we je bij ons in de winkel ondersteuning kunnen bieden. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we telefonisch goed bereikbaar onder telefoonnummer 078-8424787. Op de andere dagen zijn we telefonisch niet bereikbaar en kun je beter mailen.

Voordelen KeukenKastenFabriek.nl

  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Prijsgroepen dus transparante prijzen
  • Kasten worden kant en klaar geleverd
  • Webwinkel en showroom ineen
  • Duitse keukens, Duitse kwaliteit
  • Persoonlijke afspraak natuurlijk mogelijk

Meer weten over KeukenKastenFabriek.nl? Deze link opent in een nieuw venster.