Greeploze keukens vragenGreeploze keukens vragen

Op deze pagina ‘greeploze keukens vragen’ vind je de meest gestelde vragen over KeukenKastenFabriek.nl en Greeploze-Keukens.nl. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar [contact@keukenkastenfabriek.nl] of bel 078 – 84 24 787. Ook kun je natuurlijk bij ons in de winkel in Dordrecht langskomen.

Kijk hier voor het adres en de actuele openingstijden. De link opent in een nieuw venster. We streven ernaar om de antwoorden op Greeploze Keukens Vragen zo actueel mogelijk te houden.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten van onze greeploze keukens bedragen 240 euro. Houd er rekening mee dat we geen verticale transporten als trappen e.d. doen. Ook in België bezorgen we.

Je kunt ook je keuken zelf afhalen, dat gaat altijd op afspraak. Vanzelfsprekend zijn daar geen kosten aan verbonden.

Hoe worden de greeploze keukens bezorgd?

De kasten van onze greeploze keukens worden vanaf de fabriek kant en klaar geleverd. De aluminium greeplijsten zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in 10 actuele kleuren en worden geleverd in overlengte. Na het koppelen van de kasten kun je de greeplijsten eenvoudig op maat maken waardoor er geen naden in het lijnenspel van jouw keuken komt. Kastkleur naar keuze, stelpoten en plinten zijn bij de kastprijs inbegrepen.

Wat zijn greeplijsten?

Greeplijsten zijn aluminium lijsten die er voor zorgen dat je je greeploze kasten en laden makkelijk kunt openen. Bovendien zorgen greeplijsten voor een mooie, strakke afwerking. Een greeplijst kun je zowel horizontaal als verticaal in jouw keuken verwerken waardoor er een mooi strak lijnenspel blijft behouden. We bieden 10 verschillende kleuren voor de greeplijsten.

Waarom heeft KeukenKastenFabriek geen standaard showroom?

Nee, een standaard showroom hebben we niet. Wij willen de kosten van onze greeploze keukens zo laag mogelijk houden om zo jou een hele scherpe prijs te kunnen bieden. Maar natuurlijk hebben we wel de mogelijkheid in onze winkel om de afwerking, kleuren en materialen te bekijken.

Wat zijn de openingstijden van KeukenKastenFabriek.nl?

Wij werken het liefst op afspraak, dat heeft er vooral mee te maken dat we willen voorkomen dat je langs komt en dat we niet voldoende tijd voor je hebben. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur en kun je ook gewoon binnenlopen om de materialen, kleuren en afwerkingen zelf te bekijken.

Op donderdag werken we alleen op afspraak. Vrijdag en zaterdag is KeukenKastenFabriek zelf gesloten maar omdat de winkelruimte wel open is, kun je dus wel even binnenlopen om zelf te kijken. De winkelruimte is tussen 10.00 en 17.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kun je alleen geen ‘keukenvragen’ stellen.

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en woensdag: van 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag: op afspraak
Vrijdag en zaterdag: winkelruimte open van 10.00 tot 17.00 uur

Wil je telefonisch contact [078-8424787], bel dan op maandag, dinsdag of woensdag. Op de andere dagen zijn we niet te bereiken.

Wil je mailen? Stuur je mail naar: contact@keukenkastenfabriek.nl.

Wat zijn korpuskleuren?

De korpus van een greeploze keukenkast is alles achter het front. De korpuskleur kun je zonder prijsconsequentie selecteren in 24 verschillende kleuren. Binnen- en buitenzijde alsmede eventuele legplanken worden uitgevoerd in de geselecteerde kleur/afwerking.

Hoe kan ik een greeploze keuken bestellen?

Op de site van KeukenKastenFabriek.nl vind je vele mogelijkheden om je eigen keuken samen te stellen. Je kunt allerlei samenstellingen proberen en direct de bijbehorende prijzen zien. Ook kun je de invloeden van verschillende prijsgroepen zien. Het fijne is dat je niet alles in 1 keer hoeft te beslissen. Je kunt namelijk opstellingen waar je aan gewerkt hebt, opslaan en er op een later tijdstip gewoon mee verder gaan.

Wat is een prijsgroep?

Wij werken met 5 verschillende prijsgroepen voor de kasten van onze greeploze keukens. Dat houdt in dat binnen een prijsgroep allerlei zaken gecombineerd kunnen worden zonder dat dit consequenties voor de prijs heeft.

Op de site vind je boven de fronten, de letters van de prijsgroepen. E staat voor prijs groep 1, D voor 3, V voor 4, F voor 5 en Z voor 6. Prijsgroep 1 heeft de laagste prijs en prijsgroep 6 de hoogste. Prijsgroep 2 leveren we niet.

Extra’s als plinten, pootjes en grepen (voor keukens met greep) zijn bij de prijs inbegrepen, er geldt dus geen meerprijs. Dit geldt ook voor de korpuskleuren van de greeploze keukens.

Kan ik ook voor werkbladen bij KeukenKastenFabriek terecht?

Ja, behalve de kasten voor greeploze keukens kunnen we ook werkbladen leveren. In de winkel hebben we vele voorbeelden van werkbladmaterialen. Kom daarvoor eens langs.

Kan ik ook voor andere onderdelen bij KeukenKastenFabriek terecht?

Ja, ook voor kranen, Quookers, werkbladen, fornuizen, magnetrons, ovens, kookplaten enzovoort kun je bij ons terecht. Kom daarvoor eens langs in de winkel of stel je vraag telefonisch [078-8424787] of via e-mail: contact@keukenkastenfabriek.nl.

Waar zit KeukenKastenFabriek?

Het adres van KeukenKastenFabriek is:
Voorstraat 94
3311 ER DORDRECHT

T: 078-8424787
E: contact@keukenkastenfabriek.nl

De Voorstraat is de langste winkelstraat van Nederland. Je vindt ons aan de Noordzijde, dit deel is per auto toegankelijk. (via navigatie eenvoudiger te bereiken via STEEGOVERSLOOT)

Het is vrijwel altijd mogelijk om (vlak voor) de deur betaald te parkeren.

Wat zijn de levertijden?

Kijk voor actuele levertijden op KeukenKastenFabriek.nl.

De link opent in een nieuwe pagina. We streven ernaar om de informatie op deze pagina ‘Greeploze Keukens Vragen’ zo actueel mogelijk te houden. Kijk voor de meest actuele informatie op de site van KeukenKastenFabriek.nl.

Waar kan ik voorbeelden van greeploze keukens zien?

Wil je inspiratie opdoen, kijk dan eens op de volgende pagina: Voorbeelden van greeploze keukens Je ziet hier ook direct de prijzen van de diverse prijsgroepen zodra je de winkelwagen vult. Je kunt makkelijk kasten toevoegen en verwijderen.

Bovendien kun je de opstelling zoals jij die gemaakt hebt, opslaan en er later weer mee verder gaan. Natuurlijk is dit allemaal geheel vrijblijvend.

 

Heb je je antwoord niet gevonden in Greeploze Keukens vragen? Mail of bel ons even.

We streven ernaar om de informatie op deze pagina ‘Greeploze Keukens Vragen’ zo actueel mogelijk te houden. Kijk voor de meest actuele informatie op de site van KeukenKastenFabriek.nl.