Greeploze keukenkasten – wil je inspiratie opdoen?

Bekijk eens een aantal voorbeelden van greeploze keukens op KeukenKastenFabriek.nl.

 

Voorbeelden greeploze keukens

De link opent in een nieuw venster. Klik een van de voorbeeldkeukens met greeploze keukenkasten aan en je ziet direct welke prijs er bij hoort. Daarna kun je naar jouw smaak en stijl alles wijzigen om zo jouw ideale keuken te ontwerpen. Zo kun je het type kasten, de maten van de kasten, de kleur, het aantal kasten, de afwerking van de fronten, de kleur van de binnenkant et cetera zelf samenstellen. Iedere keer zie je wat jouw wijziging voor de prijs betekent, je hebt dus honderd procent duidelijkheid. Jouw ontwerp opslaan en er later mee verder gaan, is ook mogelijk.

 

Ontwerp jouw greeploze keuken zelf

Heb je geen voorbeeldkeukens ter inspiratie nodig en weet je goed wat je wilt? Kies de gewenste greeploze keukenkasten en ontwerp dan hier jouw nieuwe greeploze keuken. Kies je eigen frontkleur en al je keukenkasten zelf uit. Ook de greeplijsten die jij mooi vindt of de korpuskleuren (dit is de binnenkant van de kast die in 24 afwijkende kleuren mogelijk is), plinten en eventueel de andere onderdelen van de keuken kun je zelf bepalen. Voeg greeploze keukenkasten toe of haal kasten weg, varieer in frontjes, kleuren et cetera. Je kunt je eigen ontwerp opslaan en later gewoon verdergaan en alles weer aanpassen. Ook zie je direct hoe de prijs verandert als je een breder, dieper of hoger kastje kiest of een ander type frontje enzovoort. Jij hebt dus honderd procent duidelijkheid wat iets kost en komt niet voor verrassingen te staan.

Stel hier zelf je nieuwe greeploze keuken samen. De link opent in een nieuw venster.

greeploze keukens - KeukenKastenFabriek.nl

 

Keukens met greep/knop

Twijfel je nog of je greeploze keukenkasten wilt of toch een keuken met greep of een knop? KeukenKastenFabriek.nl levert ook keukens met een greep of knop. En ook voor deze keukens geldt dat je deze volledig zelf en keukenkast voor keukenkast kunt samenstellen. Voor keukens met greep of knop heb je geen greeplijsten nodig. We bieden een ruime keuze aan grepen of knoppen, welke je kiest maakt voor de prijs niet uit. Wil je inspiratie voor keukens met greep/knop opdoen, kijk dan hier. De link opent in een nieuw venster.

 

Voorbeelden keukens met greep

Ook nu heb je snel een overzicht van alle kasten die je voor een opstelling nodig hebt en kun je van alles wijzigen zoals kleur, afwerking, het aantal kasten, de afmetingen van de kasten enzovoort.